KINDERSCHOENTJES VAN LEER!

De schoentjes zijn verkrijgbaar in de maten small, medium, large, extra large en groter of naar wens. De schoenmaten zijn respectievelijk 19, 21, 23, 25 enz. Voor een indicatie van de maten is dat small gedragen kan worden als het kindje ongeveer 6 maanden oud is. Natuurlijk verschilt dat per kind.

Handgemaakte unieke kinderschoenen Van Prins Oentsjerk

Zo maak ik ook schoentjes voor kinderen die niet of nauwelijks kunnen lopen of  heel erg op de binnenkant van de voetjes lopen. Ook wordt wel de omtrek van het voetje genomen waarvan dan een schoentje kan worden gemaakt. 

Het materiaal wat gebruikt wordt is runder leer en wordt gestikt met twee kleuren garen, een hoofdkleur en een accent kleur waarbij ook reflectorband wordt gebruikt. 

De naam van het kindje kan worden verwerkt in het labeltje aan de zijkant van het schoentje. Om de enkels wordt het schoentjes gesloten met elastiek, zodat het heel gemakkelijk is om de schoentjes aan en uit te doen. 

 

Samenstelling:

Een ieder kan geheel zelf een eigen paar schoentjes samenstellen, van de kleur leer, van het stiksel, stoer, bescheiden of lief en romantisch. Bijzondere wensen kunnen altijd in overleg worden uitgevoerd.

Kraamcadeau

De kinderschoentjes van leer wordt veel gegeven als kraamcadeau, vooral ook omdat de naam van het kindje erin is verwerkt. 

Handgemaakte unieke kinderschoenen Van Prins Oentsjerk
Handgemaakte unieke kinderschoenen Van Prins Oentsjerk

Modellenomschrijving:

Model Hidde en Sietske zijn meestal stoer en/of bescheiden.

Model Nynke is lief en romantisch met lintjes en ruches.

Prijs:

Maat Small is € 34 inclusief leuke verpakking en BTW.

Maat Medium is € 36 inclusief leuke verpakking en BTW.

Maat Large is  € 38  inclusief leuke verpakking en BT

HEEFT U EEN VRAAG?

of wilt u meer informatie.

Op de contactpagina vindt u mijn contactgegevens. Ik neem dan snel contact met u op.